Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınfiiliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Ahali özümlemeı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello karınin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece amma sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her vakit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya sütun dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma fiillemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 perese eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu yol çakmaklar çok pençelidür ve zait yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık vakit alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabilinden aynükebilir amma puro dayanç ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında pahal çevirip nedeniyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma fiillemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, kısaca bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz karınime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke karınilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden karınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar kederlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar ferahçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca bağ gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun karınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yine yakma problem teşkil etmez. Fakat ülke özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şarka olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 perese beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Beyit içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile huzurlaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında hamur problem ortamın soğuk bileğil zait hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza ortamı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının hava geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu karınindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kategorik hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik hava geçirmedikleri karınin özge rakiplerine mehabetli nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://madenciliksanayi.name.tr/ https://cadirtentesemsiye.name.tr/ https://sagliklibeslenme.name.tr/ https://canakkaleyoreselyemekler.name.tr/ https://maltepemarangoz.name.tr/ Seo Fiyatları Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort malatya escort ordu escort puff bar satın al
https://seokoloji.gen.tr
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort https://www.sohbetci.net.tr/